4dimenzio

SZILÁGYI ERZSÉBET

4DIMENZIÓ

A 4 dimenzió a valóságot jelenti számomra: itt vagyunk, 3 dimenziós térben, éppen most, a jelen időminőségében, hogy részt vegyünk az életünkben, teljességgel. Tevékenyen, alkossunk egy új dolgot, vagy átalakítsunk, javítsunk, gyógyítsunk egy már meglévőt, amit a múltban alkottunk meg.

Szilágyi ErzsébetA 4 dimenzió a gyakorlat is egyben, az elméletből, tervből az a lényeg, amit megvalósítunk.

A most pillanata magában foglalja a múlt - jelen - jövő idővonalat, a jelen a fókuszpontja ennek a vonalnak, de értelmét veszti a múlt tanulságai és a jövő lehetőségei nélkül.

Ahogy tér és idő más mértéke a jelen pillanatnak, a megismerés lehetőségét együtt mutatják, ugyanígy számomra a mindennapok munkájának kiteljesedési lehetősége rejlik a két, látszólag egymástól távoli tevékenységben, amit végzek.
Az építészeti munka során tereket hozunk létre ahhoz, hogy ott emberek éljenek, dolgozzanak, tanuljanak vagy szórakozzanak. Ezek köré a terek köré húzunk fel épületeket először fejben, idővel pedig térben.
Az alternatív (kiegészítő) terápia lényege, hogy kiegészítse azokat a hiányokat, amik nélkül az egész-ség nem jön létre.

A tér tágas, az idő végtelen.

 

harmónia sors tarot építészeti tervezés kinez egészségmegőrzés tanulás öngyógyítás egészség motiváció belső építészet önismeret kineziológia mérnöki munka gyógyító érintés agytorna térrendezés

Sziler Építész Kft. Budapest 1118 Regös utca 5. tel.: +36 30 274 5952

2012© Minden jog fenntartva! honlap: Csépke Ágnes - grafika: Slezák Ilona