4dimenzio

Rólam

  • Magamat kerestem és Téged találtalak

1971-ben születtem, a polgári szakmám építészmérnök.
Építészként dolgozom egyetemista korom óta (szakmai önéletrajzomat itt olvashatod).
Életvitelem, szakmai hozzáállásom, kapcsolataim és egészségi állapotom javításához segítségért fordultam egy kineziológushoz, így kezdődött….

Szilágyi ErzsébetAz önmagamon való munkálkodás eredményként az életemben pozitív változások következtek, életem minden területén felfedeztem, milyen sok öröm vár rám. A pozitív tapasztalatok nyomán újra tanulásra adtam a fejem a szó klasszikus értelmében. Ekkor a tudásvágy hajtott. Egyik módszer, szellemi tanítás rakódott a másikra.

Később elkövetkezett az, hogy mindazt, amit megtanultam, a gyakorlatban is használni kezdjem.

Most itt tartok: a tanulás – tanítás, gyakorlás és siker körforgásában. Ez a „flow”.

  • Hitvallás

Amikor az életemben segítségre volt szükségem, megkaptam. Hiszem, hogy tartozom azzal, hogy ezt az áramlást fenntartsam, továbbengedjem, gerjesszem, tereljem, hogy minél többen részesüljenek ebből a minőségből.
Ezért végzem a segítői munkát.

  • Módszer

A módszereket összefoglalva szelíd gyógymódokként jellemzem, amiben az alapvető hozzáállás a közös. Számomra ez azt jelenti, hogy gyengéden kísérve a hozzánk fordulókat segítjük tudásunkkal, tapasztalatunkkal, rá hangolódva, az ő igényei, ritmusa és lehetőségei szerint.

 

harmónia sors tarot építészeti tervezés kinez egészségmegőrzés tanulás öngyógyítás egészség motiváció belső építészet önismeret kineziológia mérnöki munka gyógyító érintés agytorna térrendezés

Sziler Építész Kft. Budapest 1118 Regös utca 5. tel.: +36 30 274 5952

2012© Minden jog fenntartva! honlap: Csépke Ágnes - grafika: Slezák Ilona