4dimenzio

A Szimbolikus Szellemi Piramis rendszere

A Szellemi Piramis a lapok kirakási módszere. A kirakott lapok pontos leképezést arról, hogy a feltett kérdés tekintetében milyen energiák dolgoznak a különböző életterületeken, mint például: párkapcsolat, munka, karrier, pénzügyek, családrendszer. A kirakás a kérdést feltevő személyiségének egészét láttatja. A megfeleltetések, analógiák és összefüggések révén még a feltett kérdéstől látszólag távol eső dologgal kapcsolatban is információval szolgál.

A vetésben(kirakásban) láthatóak:

  • a tudatszintek(a magasabb rendű vagy spirituális én, az individualizált én vagy egó, és a tudatalatti én) állapotai
  • a hozzáállásunk, múltbeli mintáink
  • a bennünk rejlő lehetőségek, valamint képességek

A lapok megmutatják, hogy most merre tart egy dolog kimenetele, és hogy hol, hogyan tudunk változtatni azon. A jövőnket mi tartjuk a kezünkben a jelenben, mindenkori cselekedeteink, döntéseink és választásaink révén.

A Szellemi Piramis rendszere ezért, mint irányított meditációs technika működik, amely túlmutat a jövendő mondás korlátain. A vetés során a Mester, aki vezeti a meditációt, archeikus képekben beszél hozzánk.

Mivel az egész több, mint a részek összessége, bármilyen irányból tekintsünk valamire, annak minden aspektusa megjelenik minden egyes vetületben. Így a tudati, illetve fizikai információkon túl egyéb folyamatok is olvashatók a lapokból, például:

  • finomenergetikai test (csakra- meridiánrendszer) állapota
  • a finomenergetikai testek harmonizációs technikája
  • környezet alakítására vonatkozó irányvonalak
  • családdinamikai kötődések

Mikor használjuk és mire jó?

A Szimbolikus Szellemi Piramis elemzést azoknak ajánlom, akik szeretnék a sorsukat harmonikusabb, sikeresebb jövő felé kormányozni.

  • egy adott életterület blokkoltsága esetén Amikor úgy érzed, hogy egy helyben toporogsz egy kérdésben, azzal együtt, hogy úgy véled, hogy minden tőled telhetőt megtettél és mégis, mintha nem tőled függene a kimenetel. Érdemes egy pillantást vetni az összefüggésekre. Lehet, hogy az a tünet, ahol most beszorulnak a dolgok, valami korábbi meg nem oldott dologtól függ és nem is jutsz el a megoldásig itt, míg az előfeltételeket meg nem oldod.
  • önismeret, önfejlesztés igényével A piramistarot ragyogóan használható önismereti rendszerként.
  • kiváncsiságból

Van olyan időszak, amikor transzcendens kérdésekre keressük a válaszokat. A Piramisban betekintést nyerhetünk a racionális, tudományos definíciókat kiegészítő „másik oldalba”.

harmónia sors tarot építészeti tervezés kinez egészségmegőrzés tanulás öngyógyítás egészség motiváció belső építészet önismeret kineziológia mérnöki munka gyógyító érintés agytorna térrendezés

Sziler Építész Kft. Budapest 1118 Regös utca 5. tel.: +36 30 274 5952

2012© Minden jog fenntartva! honlap: Csépke Ágnes - grafika: Slezák Ilona