4dimenzio

Térrendezés

Lakásunk és munkahelyünk az a két hely, ahol a legtöbb időt töltjük el. Ezért kiemelkedően fontos, hogy kialakításuk harmonikus és személyünkre szabott legyen.
A lakásnak a benne élőket ki kell szolgálnia és lehetőséget adnia a pihenésre és feltöltődésre.
A munkahely esetében behatároltabbak a lehetőségek, de általában ott is tudunk javítani körülményeken. A térrendezés szolgáltatás menete:

  • Személyes konzultáció adatfelvétel

Lakás felmérés, illetve személyes adatok felvétele történik a védikus képletek elkészítéséhez (kb. félórás pontossággal szükségesek a születési adatok). A célkitűzéseket, kihívásokat is megbeszéljük az első alkalommal.(1-2 óra)

  • Dokumentáció elkészítése (kb. 2 hét)

A dokumentáció tartalmazza az alaprajz elemzését, a bentlakók kedvező égtájait és a célkitűzésnek, harmonizálásnak megfelelő korrekciós lehetőségeket.

  • Helyszíni konzultáció, tanácsadás

A dokumentáció átadásra kerül és a helyszínen megbeszéljük a tennivalókat. (1-2 óra)

  • Helyszíni konzultáció, tanácsadás

4-5 hét elteltével újabb találkozásra kerül sor a helyszínen, ahol a konzultáció során körvonalazódnak a további tennivalók és levonjuk a tanulságokat.

Díjazás és fizetés:
A díjazás megegyezés szerint az ingatlan nagyságától és az érintett személyek számától függően. A fizetés részletekben történik, megállapodás szerinti ütemezésben.

harmónia sors tarot építészeti tervezés kinez egészségmegőrzés tanulás öngyógyítás egészség motiváció belső építészet önismeret kineziológia mérnöki munka gyógyító érintés agytorna térrendezés

Sziler Építész Kft. Budapest 1118 Regös utca 5. tel.: +36 30 274 5952

2012© Minden jog fenntartva! honlap: Csépke Ágnes - grafika: Slezák Ilona